Meteen naar de inhoud

Themafeest

Onze themafeesten zoals de foute bingo zijn legendarisch. Wij doen dit vaak in samenwerking met goede doelen, particulieren en horeca. Maar een thema op een bedrijfsfeest, studentenfeest  of verjaardag is ook altijd een grote hit. Denk aan een dance classics party, beach party, house party, oktoberfest, christmas theme…………ons niets is te gek. Onder de thema’s zijn ook de Nostalgische Muziek Bingo voor onze ouderen, Kids Disco,  80ties Disco party en de DJ Masterclass. Dit laatste thema is als activiteit op een bedrijfsfeest mateloos populair!

06-537.64.402

ik@zoekdj.nl

06-537.64.402

DJ Masterclass

Altijd zelf achter die draaitafel willen staan? Wij leren de kneepjes van het vak en je wordt klaargestoomd voor het grote werk achter de echte draaitafel. De DJ masterclass is bijzonder geschikt als activiteit op uw bedrijfsuitje. U zult zien er wordt maandag altijd over nagepraat bij de koffieautomaat!

Kids Disco

Ook altijd op zoek naar dat leuke, unieke verjaardagsfeestje voor uw kind? Of een leuke middag op de sportclub vereniging waar nog lang over wordt nagepraat? De Kids Disco is altijd een doorslaand succes want kinderen zijn onbevangen houden nou eenmaal van muziek en dans!

Party is on!

Een 80-ties, 90-ties of disco party doet het altijd goed als thema. Maar Double U Productions verzorgt natuurlijk in elke gewenste stijl een feest. Of het nou techno, old-school, house, trance, Ibiza, lounge is.... niets is ons te gek. En natuurlijk altijd met de juiste DJ, in de juiste sfeer met de beste techniek!