Ga naar de inhoud

Double U Productions

DJ Double U

Gedreven door de muziek en gegrepen door het licht

Mijn naam is Pieter Walvaart. Entertainment professional en trotse eigenaar van Double U Productions. Met meer dan 25 jaar ervaring en gedreven door de muziek is Double U Productions niet meer weg te denken in het DJ en entertainment circuit.

FB_IMG_1558041071301

Persoonlijk

Ieder feest is maatwerk. Wij gaan altijd persoonlijk in gesprek om alle wensen te bespreken. Wat is het thema van het feest, welke draaistijl van de muziek, wat is de leeftijd van de gasten, wat zijn de wensen op het gebied van geluidsvolume en verlichting.......

booth voorkant

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons voorop. Wij werken alleen met de beste DJ's. Allround maar ook vaak met een eigen specialisme en draaistijl want elke feest moet de juiste sfeer hebben afgestemd op jullie wensen. En natuurlijk moet alles er tip-top uitzien en altijd goed klinken!

headphones

Professioneel

De techniek is in eigen beheer. Wij maken uitsluitend gebruik van professioneel high-end licht en geluidsapparatuur en is natuurlijk altijd tip-top in orde!

schnell-geld-verdienen-425

Betaalbaar

Met Double U Productions boek je voor elke leeftijd een betaalbare feestavond of evenement met de juiste DJ, band of live act. Verrassingen zijn voor in de huwelijkstaart!