Ga naar de inhoud

4 stappen naar muziek op jullie bruiloft

Kennismaking met Pieter

Muziek is belangrijk op jullie huwelijksfeest. Maar er is meer. Wat is de sfeer, muziekkeuze, is er een openingsdans, de perfecte verlichting, uitstraling van de DJ en de DJ booth, aanvullend live entertainment. Enfin, veel te bespreken om een waanzinnig feest neer te zetten. Meestal trouw je maar één keer.

datum en boeken

Een van de belangrijkste dingen is om de datum, de DJ en eventueel de muzikanten vast te leggen. Het kan maar geregeld zijn en je hebt met 6 tot 12 maanden nog een ruime keuze.

Muziekkeuze mailen

Welke openingsdans? Met welke muziek moet het feest beginnen maar misschien nog belangrijker eindigen? Zijn er favoriete nummers die jullie graag horen? Is er nog muziek nodig als gasten een lied willen zingen of moeten we die juist verbannen uit het programma? Jullie bepalen!

Huwelijksfeest

En dan nu feesten! Als we het bovenstaande hebben besproken zit het meestal wel goed. Gaat er toch nog iets niet naar wens op de huwelijksdag zelf dan zijn wij flexibel en passen we het ter plekke aan. Op dat moment gaan jullie de meer dan 25 jaar ervaring ongetwijfeld ervaren. 

Locaties

In de afgelopen jaren hebben wij veel feesten verzorgd in top locaties. We kennen de locaties  goed en weten precies wat de feestzalen wat betreft  acoustic in hun mars hebben. Ook de verlichting van de DJ show en artiesten heeft vaak een specifieke aanpak nodig in de verschillende zalen. Double U Productions heeft altijd vooraf overleg met de locatie om uw feest perfect te laten verlopen wat betreft stage performance, licht en geluid.

Bekijk onze grenzeloze mogelijkheden

DJ Booth Gallery

We kunnen onze mooi uitgelichte booths natuurlijk beter in een aangeklede feestzaal laten zien want de mogelijkheden zijn onbegrensd en smaken verschillen. We nodigen u graag uit om een keer te komen kijken bij een optreden of show.