Ga naar de inhoud

DJ met Live muzikant

Het blijft altijd een lastige keuze: wil je een DJ of live-muziek op je feest? De oplossing is een DJ met één of meerdere “live” muzikanten. Bijvoorbeeld: een DJ met een saxofonist is al jaren een veel gevraagde combinatie maar elke andere combinatie is natuurlijk ook mogelijk. Double U Productions heeft contact met een keur van top muzikanten. We werken uitsluitend met de allerbeste!

Live beleving zorgt voor een stukje extra entertainment op elk feest. De muzikant speelt als een kameleon mee met de door de DJ live gemixte muziek. 

Speciaal voor borrels, recepties of gewoon op een lazy zondagmiddag in een strandpaviljoen heeft Double U Productions een aantal mooie concepten

Live Bands en artiesten

Double U Productions werkt nauw samen met diverse bands en artiesten. Kwaliteit, energie en interactie met het publiek staan daarbij hoog in het vaandel.

Double U Productions ondersteunt de bands en artiesten met het perfecte licht en geluid. Wij leveren bands en artiesten in diverse stijlen zoals party bands, gitaar duo’s, pianisten, jazzbands, zangers of zangeressen, enzovoort, enzovoort.

06-537.64.402

ik@zoekdj.nl

06-537.64.402